Meet uw werkdruk met het werkdrukspel

Vrijwel alle werknemers hebben te maken met werkdruk. Dat is helemaal niet erg, als het maar niet uit de hand loopt. Om dat te bepalen heeft Abvakabo FNV Spelen met werkdruk ontwikkeld. Hiermee maak je werkdruk bespreekbaar en kun je veel ellende voorkomen.

Speel met je collega’s het spel en je zult meer te weten komen over werkdruk en de onderwerpen die daarbij een rol spelen. Waar wordt werkdruk bij jou op het werk door veroorzaakt of beïnvloed? Welke dilemma’s kom je tegen op je werk? Welke opvattingen zijn er? Wat kan jouw leidinggevende doen? Wat kun je zelf doen?

Het spel en het Doe-het-zelf-formulier (pdf) zijn een methode om verbeteringen in het werk aan te brengen en daarmee werkdruk in de hand te houden. Het spel is een discussiespel. Door met elkaar te praten vergoot je je kennis over werkdruk. In het spelregelboekje staan adviezen en extra informatie.

Het spel bestaat uit een spelbord, zandloper, dobbelsteen, pion, spelkaarten, fiches en Doe-het-zelf-formulieren.

Gratis spel maakt werkdruk bespreekbaar, Sociaal werk werkt: www.sociaalwerk-werkt.nl/werkgevers/gratis-spel-maakt-werkdruk-bespreekbaar

Bestel het Werkdrukspel op de site van Abvakabo FNV: www.abvakabofnv.nl (Website is opgeheven).

Uitgeverijbedrijf, Spelen met werkdruk: www.uitgeverijbedrijf.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer