Skip to main content

Frontliniewerkers gevraagd

Op woensdag 1 oktober 2008 organiseren het Ministerie van Binnenlandse Zaken en de Stichting Beroepseer de werkconferentie “Publieke Beroepstrots” in Den Haag. Deze heeft als doel de omstandigheden waarin de  ´frontsoldaten’ in de (semi-)publieke sector hun werk doen, te verbeteren.

Bent u bijvoorbeeld leraar, gezinsvoogd, politieagent, opbouwwerker, huisarts of verpleegkundige?

Wilt u actief meepraten? Reageer dan! De conferentie is eigenlijk al volgeboekt, maar… de organisatie stelt nog 10 extra kaarten beschikbaar, uitsluitend voor ‘frontsoldaten’.

Meld u aan op het e-mailadres: conferentieberoepstrots2008@beroepseer.nl onder vermelding van uw functie en uw motivatie. Wie het eerst komt…

De werkconferentie zal op woensdag 1 oktober plaatsvinden in Den Haag van 15.00 uur tot 21.00 uur. Deze wordt geopend door staatssecretaris van het Ministerie van BZK, mevrouw Ank Bijleveld-Schouten. Ook zal Marc Chavannes, columnist van de NRC spreken.
Voor het debat is een discussiepaper geschreven door Thijs Jansen, oprichter en bestuurslid van de Stichting Beroepseer. De bijeenkomst is de aanloop naar het boek over beroepstrots dat Jansen met Gabriël van den Brink (Universiteit van Tilburg) en Jos Kole (Vrije Universiteit) in voorbereiding heeft.