Frits Bosch organiseert op 27 mei online presentatie over ‘Help, de psycholoog verzuipt!’

Omslag boek Help, de psycholoog verzuipt

Een jaar geleden verscheen het boek Help, de psycholoog verzuipt!. Dat boek biedt een intrigerende blik in de praktijk van eerstelijnspsycholoog Frits Bosch, een pionier in zijn vak. Een bonte verzameling aan praktijkverhalen uit zijn 36-jarige loopbaan passeert de revue. Naast een persoonlijk verslag geeft het boek een inkijk in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) van Nederand en illustreert welk verwoestend spoor de ‘marktwerking’, of liever ‘gemankeerde marktwerking’, door de GGZ heeft getrokken.

In 2019 heeft Frits meerdere succesvolle boekpresentaties gehouden voor psychologennetwerken, psychiatrie- cafés, psychologiestudenten en boekwinkels. Omdat dit vanwege de coronacrisis voorlopig niet meer mogelijk is, organiseert hij deze nu online. U wordt uitgenodigd om deel te nemen op woensdag 27 mei van 20.00 tot 21.oo uur. Frits zal vertellen over zijn boek ‘Help, de psycholoog verzuipt!’ Meer informatie is te vinden op https://beroepseer.nl/help-de-psycholoog-verzuipt/

Indien u belangstelling heeft kunt mailen naar fritsbosch5252@gmail.com waarmee u de online presentatie bij kunt wonen.

Help, de psycholoog verzuipt is verkrijgbaar in de webshop van Stichting Beroepseer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer