Kortingsactie: Écht doen wat nodig is

Op dinsdag 15 maart wordt een landelijke actiedag voor de jeugdzorg georganiseerd door vakbonden FNV en CNV. Jeugdzorgprofessionals leggen hun werk dan 24 uur neer omdat zij verontwaardigd zijn over de aangekondigde bezuinigingen, de hoge werkdruk, de lange wachtlijsten voor jeugdigen en gezinnen en het uitblijven van een goede cao. De bonden en professionals eisen dat de bezuinigingen niet doorgaan en dat de gemeentelijke jeugdzorggelden ook daadwerkelijk worden besteed aan goede jeugdzorg en jeugdzorgprofessionals.

In het kader van deze landelijke actiedag biedt Stichting Beroepseer als blijk van steun een flinke korting op haar jeugdhulpboek. Drie jaar geleden verscheen Écht doen wat nodig is. Een pleidooi voor kleinschalige en effectieve jeugdhulp (Graas e.a., 2018). De probleemanalyse en de geboden oplossingen van dit boek zijn onverminderd actueel. De belangrijkste keerzijden van het jeugdhulpstelsel zijn er nog steeds en ook de prangende problemen zoals aanbestedingsproblematiek, administratieve lasten, wachtlijsten, een gebrek aan zeggenschap en onnodige problematisering van jeugdigen zijn er helaas nog steeds. Het zijn de problemen waartegen 15 maart wordt geageerd.

Bestellen

Het boek is vanwege de jeugdzorgactie van 15 maart nu tegen een korting te verkrijgen voor slechts € 15,00 (reguliere prijs € 25,00) in de webshop van Stichting Beroepseer en de reguliere boekhandels. De kortingsactie loopt tot en met donderdag 31 maart 2022.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer