Skip to main content

5 jaar Écht doen wat nodig is – Kortingsactie

Omslag Echt doen wat nodig is jeugdhulp

Het is 5 jaar geleden dat Écht doen wat nodig is. Een pleidooi voor kleinschalige en effectieve jeugdhulp (Graas e.a., 2018) verscheen. De probleemanalyse en de geboden oplossingen van deze bundel zijn onverminderd actueel. De belangrijkste keerzijden van het jeugdhulpstelsel zijn er nog steeds en ook de prangende problemen zoals aanbestedingsproblematiek, administratieve lasten, wachtlijsten, een gebrek aan zeggenschap en onnodige problematisering van jeugdigen bestaan helaas nog altijd.

Stichting Beroepseer heeft aan de hand van dit boek meerdere gemeenten en jeugdhulporganisaties mogen helpen met een verbetering van de lokale jeugdhulp. Écht doen wat nodig is biedt oplossingen en geslaagde voorbeelden van hoe het anders en beter kan.

Bestellen

Het boek is vanwege het vijfjarige bestaan nu tegen een korting te verkrijgen voor slechts € 15,00 (reguliere prijs € 25,00) in de webshop van Stichting Beroepseer en de reguliere boekhandels. De kortingsactie loopt tot en met 31 januari 2024.

Inhoud

Zie voor complete inhoudsopgave en meer info over Écht doen wat nodig is. Pleidooi voor kleinschalige effectieve jeugdhulp: https://beroepseer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.