Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wie brengen we groot? Over opvoedingsstijlen en pedagogie

5 september 2022 @ 20:00 - 21:30

“Voor de goede orde: kinderen zíjn soms vervelend. Die van mij ook, daar zijn het kinderen voor. Maar dat is precies waarom er een ouder nodig is: om dat gedrag te corrigeren”, schreef columnist Eva Hoeke kortgeleden in de Volkskrant. Het maakte heel wat tongen los onder jonge zwoegende ouders. We denken meer dan ooit na over hoe we onze kinderen opvoeden, maar denken we ook na over het doel van deze opvoeding? Ergo: wie brengen we groot?
 
Voor welke opvoedingsstijl kies jij: autoritair, democratisch of toegeeflijk? Talloze zelfhulpboeken, onderzoeken, podcasts, series en documentaires laten zien dat opvoeden een kunst is die vele meesters kent. Willen we dat onze kinderen ambitieuze individuen zijn, vriendelijke wereldburgers of simpelweg gelukkig? En hoe zorg je er als ouder voor dat je je eigen vooroordelen niet overdraagt aan je kroost?
 
In dit programma gaat Rokhaya Seck in gesprek met pedagogen, psychologen en vooral met ouders over wie we willen grootbrengen.
 
Datum en tijd: Maandag 5 september 2022, van 20.00 – 21.30 uur
Plaats: Grote Zaal, Debatcentrum De Balie, Kleine-Gartmanplantsoen 10. Amsterdam
Entree: € 13,50
 
Bestellen tickets, volledig programma en meer info bij De Balie: https://debalie.nl/programma/wie-brengen-we-groot-05-09-2022/

Gegevens

Datum:
5 september 2022
Tijd:
20:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Amsterdam

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer