Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van reflectie: met hart & ziel voor goede zorg

22 november 2021 - 26 november 2021

De Week van reflectie in de zorg en jeugdzorg, een bijzonder samenwerkingsverband van gezondheidszorg, jeugdzorg en opleidingen vindt plaats van 22 tot en met 26 november 2021.
Tijdens deze week vinden in het hele land inspirerende activiteiten plaats op het gebied van reflectie, ethiek & moreel beraad, en er is aandacht voor morele vragen in de dagelijkse praktijk. Een week lang staat goede zorg centraal.
 
De Week van reflectie is in acht jaar uitgegroeid tot een breed initiatief, waaraan wordt meegewerkt door zorginstellingen, jeugdzorgorganisaties, opleidingen en andere betrokkenen in het hele land.
 
Actuele thema’s
 
Uitvoerende professionals, leidinggevenden, bestuurders en toezichthouders in de zorg en jeugdzorg, maar ook (huis)artsen, specialisten, docenten en studenten doen mee aan de Week van reflectie. Aan een aantal activiteiten wordt deelgenomen door cliënten. Deelnemers aan de Week van reflectie geven zelf invulling aan hun activiteiten, en sluiten aan bij actuele thema’s binnen de eigen organisatie, zoals veiligheid, behandelkeuzes rond levenseinde, beroepsgeheim en dilemma’s bij transitie jeugdzorg.
 
Congres Ethiek in de praktijk; Hart voor goede zorg
 
De Week van reflectie gaat van start op maandag 22 november 2021 met het congres Ethiek in de praktijk; Hart voor goede zorg. Het is een dag met  boeiende presentaties en topsprekers onder wie: prof. dr. Saskia Teunissen, hoogleraar Palliatieve Zorg en Hospicezorg, UMC Utrecht; Frank van der Linden, voorzitter Raad van Bestuur Humanitas DMH; prof. dr. René ten Bos, hoogleraar Filosofie Faculteit der Managementwetenschappen Radboud Universiteit.
U kunt deelnemen aan praktijkgerichte workshops over actuele thema’s.
 
Datum en tijd: Maandag 22 november 2021, van  10.00 – 17.00 uur
Plaats: Meander Medisch Centrum, Maatweg 3, Amersfoort
Entree: tot 28 oktober 2021:  € 195,- p.p., inclusief lunch, koffie/thee en documentatie. Na 28 oktober 2021: € 245,- p.p. Exclusief BTW.
 
Aanmelden, volledige programma Week van Reflectie en meer info op:  https://weekvanreflectie.nl/activiteiten-21/start-wvr-2021.html

 

Gegevens

Begin:
22 november 2021
Einde:
26 november 2021
Evenement Categorie:

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer