Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

EU Open Data Dagen

23 november 2021 - 25 november 2021

De eerste EU Open Data Dagen brengen de internationale open data gemeenschap bij elkaar. Ze vinden plaats van 23 tot en met 25 november 2021.
 
De EU Open Data Days, georganiseerd door het Publicatiebureau van de Europese Unie, hebben als doel “onze digitale toekomst vorm te geven met open gegevens” en zullen de voordelen van open gegevens, de visualisering en het hergebruik ervan voor de publieke sector, burgers en bedrijven in de EU onder de aandacht brengen. Het uitgebreide programma van het evenement is zo opgezet dat het ten goede komt aan een breed publiek, waaronder deskundigen, liefhebbers van open gegevens en het publiek.
 
Gegevens zijn een belangrijke troef voor digitale transformatie. Ze zijn bouwstoffen voor onderzoek en innovatie, gepersonaliseerde producten en diensten, krachtige nieuwe technologieën en betere besluitvorming. Open gegevens zijn ook vrij beschikbaar om waarde te genereren door hergebruik.
 
De EU Open Data Days zijn in het bijzonder gericht op de publieke sector van de EU en liefhebbers van gegevens. Zij zijn ook relevant voor beleidsmakers, onderzoekers, de academische wereld, particuliere instellingen, studenten en burgers die geïnteresseerd zijn in de kracht van open gegevens als bepalende factor voor de toekomst.
 
Dit unieke online-evenement fungeert als een kennisknooppunt dat de voordelen van open gegevens en het hergebruik ervan onder de aandacht brengt van de publieke sector in de EU, en via die sector van mensen en bedrijven.
 
Laat u inspireren en ontdek de nieuwste trends en meest innovatieve oplossingen.
 
De EU Open Data Days zijn gratis en voor iedereen toegankelijk.
 
Volledig programma, namen sprekers en registreren op: https://op.europa.eu/en/web/euopendatadays/home
 
Programma in PDF: https://op.europa.eu/documents/7950956/9276766/EU-Open-Data-Days_programme.pdf/45985080-d8c9-ad17-4c66-d057c0a6bb1b?t=1636627390328
 

Gegevens

Begin:
23 november 2021
Einde:
25 november 2021
Evenement Categorie:

Locatie

Online

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer