Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Webinar introductie ‘Zoek het uit – leidinggeven aan journalistiek onderzoek’

19 mei 2021 @ 14:00 - 15:00

De leergang Zoek het uit – leidinggeven aan journalistiek onderzoek krijgt een tweede editie in het najaar van 2021. In een gratis webinar op woensdag 19 mei 2021 om 14.00 uur kunnen belangstellende ‘redactiechefs’ en hun werkgevers vooraf een indruk krijgen van wat de trainingscyclus biedt.

Deze online masterclass heeft als hoofdthema: succesvolle externe samenwerking tussen redacties. Hoofdgasten zijn de gelauwerde onderzoeksjournalisten Jeroen Trommelen en Pieter Klein. Beiden hebben ervaring met het leiden van journalistiek onderzoek. Trommelen als hoofdredacteur (tot 1 september) van onafhankelijk platform Investico, dat onderzoek doet voor De Groene Amsterdammer, Argos, EenVandaag, Pointer, Nieuwsuur en andere titels. Klein (RTL Nieuws) onthulde samen met Jan Kleinnijenhuis (Trouw) — samen Journalisten van het Jaar 20219— de Toeslagenaffaire en was eerder adjunct-hoofdredacteur van zijn redactie.

Gastheer is onderzoeksjournalist Harm Ede Botje, sinds 1 februari bij NU.nl, voorheen bij Vrij Nederland.

Het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek heeft de organisatoren NVJ Academy en VVOJ opnieuw subsidie verleend voor de tweede editie van Zoek het uit. Dat maakt een laagdrempelig tarief voor deelnemers mogelijk. De zes leergangdagen met vooraanstaande trainers zijn gepland in de maanden september, oktober, november.\

Inschrijven en meer info bij Nederlandse Vereniging van Journalisten – NVJ: www.nvj.nl/agenda/webinar-introductie-zoek

Gegevens

Datum:
19 mei 2021
Tijd:
14:00 - 15:00
Evenement Categorie:

Locatie

Online

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer