Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dag van de Verpleging: Baas in eigen vak

12 mei 2021

Stel je voor… dat beroepsgroep verpleging het voor het zeggen heeft in de zorginstellingen in Nederland. Hoe zou de zorg er dan uitzien? Luister, kijk en praat mee op woensdag 12 mei, de Dag van de verpleging: Baas in eigen vak.

De  Vereniging Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland – V&VN – schrijft dat “de coronacrisis het pijnlijk duidelijk heeft gemaakt: het roer moet om in de zorg. Het is van groot belang dat wij als verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten meebepalen hoe we de zorg na corona weer gaan opbouwen”.

Gratis livestream

Op 12 mei 2021 is er een speciale livestream ter gelegenheid van de Dag van de verpleging. De DvdV-livestream is gratis te volgen voor leden en niet-leden Er is een ochtend-, middag- en namiddagprogramma. Je kunt zelf kiezen of je het programma Baas in eigen vak live volgt of terugkijkt op een moment dat het beter uitkomt.

De komende editie van V&VN Magazine staat in het teken van Baas in eigen vak.

Vragen stellen en meepraten in de chat

Gedurende de dag kun je via de chat van de livestream vragen stellen en reageren. Streamen gebeurt live via YouTube. Daar volg je ook de chat en kun je meepraten. Hier is een Google-account voor nodig.
Als je Gmail gebruikt, heb je al een google-account. Zo niet, dan maak je heel eenvoudig een google-account aan met alleen je e-mailadres. Klik hier.
 
Ga voor aanmelden en meer info naar V&VN: https://www.venvn.nl/thema-s/dvdv-2021/

 

 

Gegevens

Datum:
12 mei 2021
Evenement Categorie:

Locatie

Online

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer