Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vernieuwend onderwijs & opvang

30 november 2021 @ 10:00 - 4 december 2021 @ 17:00

NOT 2021 – Nationale Onderwijs Tentoonstelling – is dé vakbeurs voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, het primair of voortgezet onderwijs en hét startpunt om alles te weten te komen over de laatste innovaties en ontwikkelingen in de onderwijswereld.

NOT vindt plaats in de Jaarbeurs van Utrecht, van 30 november t/m 4 december 2021 en  staat in het teken van ‘vernieuwend onderwijs en opvang’, met veel aandacht voor leren en werken op afstand en de nieuwste digitale leermiddelen.

Leraar van het jaar

Op 4 december wordt bekend gemaakt wie leraar van het jaar worden. De titel Leraar van het Jaar wordt in vier categorieën onderwijs uitgereikt: Primair Onderwijs, Speciaal Onderwijs, Voortgezet Onderwijs en Middelbaar Beroepsonderwijs

De namen van de genomineerden voor de titel zijn eerder dit jaar bekend gemaakt tijdens een speciale online bijeenkomst op 19 januari 2021 door juryvoorzitter Andrew Niemeijer, zelf Leraar van het Jaar in 2008. Meer info hierover op NOT: www.not-online.nl/pers/genomineerden-leraar-van-het-jaar-2021-bekend/

Volledig programma, registreren en meer info over vakbeurs NOT: https://www.not-online.nl/

Gegevens

Begin:
30 november 2021 @ 10:00
Einde:
4 december 2021 @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Utrecht

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer