Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hackparadijs Nederland

29 november 2021 @ 20:00 - 22:00

Het internet bestaat ruim dertig jaar. Wanneer gaan we het fatsoenlijk beveiligen? En wie is daarvoor verantwoordelijk – de overheid, of juist de grote bedrijven?
 
Deze vragen komen aan de orde in het debat Hackparadijs Nederland in Amsterdam op 29 november 2021.
 
Internetcriminaliteit raakt naast individuele burgers vooral ook bedrijven en overheden. Ransomware kan in principe iedere organisatie platleggen tot het doelwit met losgeld over de brug komt. Door ransomware lagen er begin dit jaar wekenlang geen zuivelproducten in de supermarkt. Wat als de volgende keer een grote bank of de rijksoverheid zelf aan de beurt is?
 
We beschermen onze havens, maar niet ons internet. Daar zetten we de deuren juist wagenwijd open voor cybercriminelen. De Nationale Coördinator Terrorisme en Veiligheid waarschuwt dan ook dat cyberaanvallen ‘het zenuwstel van de maatschappij’ aantasten.
 
In hoeverre is cybercriminaliteit een bedreiging voor onze samenleving en democratie? Hoe lossen we dat op? En wie is daarvoor verantwoordelijk? Over die vragen gaat De Balie in gesprek met o.a. Jan Middendorp, Bert Hubert, Lokke Moerel, Cristian Hesselman.
 
Datum en tijd: Maandag 29 november 2021 , van 20:00 22:00 uur
Plaats: Debatcentrum De Balie, Grote zaal, Kleine-Gartmanplantsoen 10, Amsterdam

Volledig programma, meer info en bestellen tickets bij De Balie: https://debalie.nl/programma/hackparadijs-nederland-29-11-2021/

 

Gegevens

Datum:
29 november 2021
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Amsterdam
Nederland

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer