Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stadsgesprek: Dakloos in Rotterdam

20 december 2022 @ 19:00 - 20:30

De Pauluskerk voert actie voor Rotterdamse nachtopvang. Op dinsdag 20 december 2022 is er een gespreksavond over nut en noodzaak hiervan. Veel mensen brengen de nacht door op straat. Maar op straat worden alle problemen erger. Elke oplossing begint met een dak boven het hoofd. Ook dit jaar maakt de Pauluskerk zich daarom sterk voor opvang.  Het probleem van de huidige (Rotterdamse) situatie rond dakloosheid wordt in kaart gebracht en men gaat in gesprek over werkbare oplossingen.

Gastsprekers zijn: Marianne van den Anker, Ombudsman Rotterdam; Jan de Vries, initiatiefnemer Make The Shift; Michelle van Tongerloo, huisarts en straatarts Pauluskerk, en Patrick van der Jagt, Nederlands beroemdste dakloze en voormalig bezoeker van het open huis van de Pauluskerk.

Centraal thema is nut en noodzaak van gedegen nachtopvang in Rotterdam. Het is noodzakelijk dat er in Rotterdam een structurele oplossing komt voor iedereen op straat: noodzakelijk voor de veiligheid in de stad, het welzijn van de Rotterdammers en in het bijzonder van de mensen op straat.

De gespreksavond wordt georganiseerd door de Pauluskerk in samenwerking met Bibliotheek Rotterdam en vindt plaats in het Bibliotheektheater, gehuisvest in het gebouw van de Centrale Bibliotheek Rotterdam (Hoogstraat 110), op dinsdag 20 december 2022, van 19:00 tot 20:30 uur.
Presentator en moderator van de avond is Ernest van der Kwast.

Voor meer info, neem contact op met Marlyn van Erp,  (06) 29005429, marlyn@xs4all.nl

Pauluskerk: www.pauluskerkrotterdam.nl

 

Gegevens

Datum:
20 december 2022
Tijd:
19:00 - 20:30
Evenement Categorie:

Locatie

Rotterdam

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer