Skip to main content

Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

researchED Nederland 2022

18 juni 2022 | 09:30 - 17:00

Op 18 juni 2022 is het weer zo ver, een nieuwe editie van researchED Nederland met een programma waar onderwijsonderzoek en onderwijspraktijk bij elkaar komen, simpelweg omdat dat de meest kansrijke manier is om onderwijs zo goed mogelijk te maken. Het is een bijeenkomst met grote onderwijsnamen en aanstormend talent, uit binnen- en buitenland, met de praktijkklei aan de voeten en met de neus diep in relevant onderwijsonderzoek.

Met Paul Kirschner, Inge de Wolf, Jan van de Ven, René Kneyber, Charlotte Goulmy, Jelmer Evers, Jasper Rijpma, Eva Naaijkens, Eddy Erkelens, Ton van Haperen, Amber Walraven, Pedro de Bruyckere, Stefanie van Nes en vele anderen.

Sessie-voorstellen indienen

Of je nou leraar, schoolleider, onderwijsbestuurder of op een andere manier bij onderwijs betrokken bent en een eigen  praktijkvoorbeeld hebt van een toepassing van evidence-informed onderwijs in je klas of op je school, gelieve je sessievoorstel via deze link in te leveren: https://researched.eu/sessie-voorstel/

Uiteraard is researchED ook weer op zoek naar nieuwe (onderwijs)onderzoekers die op thema’s als curriculum, verbetercultuur, kansengelijkheid, rekenen/taal/lezen, het leraarschap of welk interessant onderwijsthema dan ook, hun bevindingen komen delen.

Downloaden programma: https://files.sgbsg.nl/redeu/uploads/2021/12/08100842/A4-tijdschema-rEDNL22_8-12-21_v5.pdf

 

Datum en tijd: Zaterdag 18 juni 2022, van 9.30 – 17.00 uur
Plaats: Corlaer College, Henri Nouwenstraat 8,  Nijkerk
Entree: 25,00

Aanmelden op researchED: https://researched.eu/evenement/15-01-22-researched-nederland-2022/#onlinetickets

Meer info op: https://researched.eu/over-researched-nederland/


Over researchED

researchED is een ‘grassroots’ beweging gestart door de Engelse leraar Tom Bennett voor en door docenten met als doel de kloof tussen onderwijsonderzoek en onderwijspraktijk te dichten en pseudowetenschap tegen te gaan.
researchED-congressen zijn wereldwijd meerdere malen georganiseerd in o.a. London, Sydney en New York. Op 30 januari 2016 werd researchED voor het eerst georganiseerd in Amsterdam.
Introductie-video met Tom Bennett over ResearchED: https://researched.org.uk

Gegevens

Datum:
18 juni 2022
Tijd:
09:30 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Nijkerk