Skip to main content

Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Prinsjesdagprotest ‘Kosten omlaag’

17 september 2023 | 13:00 - 15:00

Op de zondag 17 september 2023, twee dagen voor Prinsjesdag, komt politieke partij SP op voor Nederland tijdens een protestbijeenkomst. Het is tijd voor verandering!

Onder het kabinet Rutte4 zijn de kosten voor de burger alleen maar gestegen, terwijl grote bedrijven woekerwinsten maken. Steeds meer mensen kunnen de kosten voor het dagelijks leven niet meer betalen. Niet alleen de boodschappen, maar ook de zorg, energie, wonen en het openbaar vervoer zijn veel duurder geworden.

De lonen blijven achter en de pensioenen zijn onzeker gemaakt. Als dezelfde partijen en dezelfde mensen die deze problemen hebben veroorzaakt het wéér voor het zeggen krijgen dan worden de problemen niet opgelost. Sterker nog, er liggen plannen om nóg meer te bezuinigen op de verpleeghuizen en de thuiszorg. De zorg voor de ouderen staat op het spel.

De samenleving en de voorzieningen zijn door de politiek van Rutte jarenlang afgebroken. Het is genoeg geweest. Nederland kan zoveel beter als we opkomen voor onszelf en elkaar. Voor de zorg, de natuur en de volkshuisvesting.

Daarom: Kom op voor Nederland! Het kan anders  en het moet anders!

Datum en tijd: Zondag 17 september 2023 om 13.00 uur
Plaats: Koekamp in Den Haag (naast station Den Haag Centraal)

Reis mee!

Op veel plekken in het land organiseren de lokale SP-afdelingen een bus om gezamenlijk naar het Prinsjesdagprotest te reizen.

Wil je meereizen met de SP? Bekijk dan hier alle opstaplocaties!

Prinsjesdagprotest: https://kostenomlaag.sp.nl/prinsjesdagprotest

Gegevens

Datum:
17 september 2023
Tijd:
13:00 - 15:00
Evenement Categorie:

Locatie

Den Haag