Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Plein Publiek: Jeroen Dijsselbloem

15 oktober 2021 @ 17:00 - 19:00

Na een spraakmakende eerste editie met Pieter Omtzigt als hoofdgast volgt nu de tweede editie van de talkshow Plein Publiek, met opnieuw een interessante gast: voormalig minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem (PvdA).

Met Dijsselbloem, die ook voorzitter was van de Eurogroep, bespreken we de staatshuishouding: waar moet een goede begroting aan voldoen? Bovendien bespreken we het misschien wel belangrijkste onderwerp van dit moment: het verstoorde vertrouwen tussen overheid en burger. Wat moet er verbeteren en welke elementen moeten we behouden?

Over Plein Publiek

Plein Publiek is een talkshow zoals talkshows bedoeld zijn. Presentator Yoeri Albrecht ontvangt politici, wetenschappers, filosofen en andere denkers. Gasten die niet alleen wat te vertellen hebben, maar daar nog de ruimte voor krijgen ook. Plein Publiek besteedt meer aandacht aan dialoog, duiding en debat dan aan decor. Wat er ter tafel komt vinden we nou eenmaal belangrijker dan hoe die tafel eruitziet.

Datum en tijd: Vrijdag 15 oktober 2021, van 17.00 – 19.00 uur
Plaats: Debatcentrum De Balie, Grote zaal, Kleine-Hartmanplantsoen 10, Amsterdam

Reserveren, volledig programma en meer info bij De Balie: https://debalie.nl/programma/plein-publiek-jeroen-dijsselbloem-15-10-2021/tickets/

Gegevens

Datum:
15 oktober 2021
Tijd:
17:00 - 19:00
Evenement Categorie:

Locatie

Amsterdam
Nederland

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer