Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Onderwijsavond met Orhan Agirdag

2 november 2022 @ 19:30 - 21:30

Thema van de NIVOZ-Onderwijsavonden voor de periode 2022 – 2023 is: De betekenis van verschil. Over inclusief onderwijs en het handelen van de leraar.

In een samenleving die steeds diverser wordt en waar ongelijkheid in het onderwijs toeneemt, is het belang van goed onderwijs essentieel. Onderwijs is de grote emancipatiemotor – hoewel ook dit beeld onder druk komt te staan – en de leraar, die maakt het verschil. Wat betekent dat eigenlijk?

In de nieuwe reeks NIVOZ-onderwijsavonden – schooljaar 2022-2023 – onderzoeken we wat de betekenis is van verschil maken vanuit het streven naar inclusief onderwijs. We zullen dit vraagstuk verkennen op de verschillende lagen binnen en buiten het onderwijs; de leraar in de klas staat centraal, maar ook de school, de lerarenopleiding en het onderwijssysteem komen aan de orde. Hoe kunnen we verschillen omarmen en inzetten? Wat is er nodig om ieder kind goed onderwijs te kunnen bieden?
 
Locatie en tijd

NIVOZ heeft voor de nieuwe schooljaargang zes Onderwijsavonden geprogrammeerd onder de titel: De betekenis van verschil: over inclusief onderwijs en het handelen van de leraar. Daarvan zullen er vier in Driebergen plaatsvinden, in het vertrouwde theater Maitland op landgoed de Horst dat plaats biedt aan maximaal 270 mensen. De andere twee avonden organiseren we op onze nieuwe locatie in Rotterdam-Zuid, aan de Doklaan 10. In dat pand is een fraai auditorium dat 45 mensen kan herbergen.

Alle NIVOZ-onderwijsavonden beginnen om 19.30 uur en eindigen rond de klok van 21.30 uur. Vanaf 19.15 uur is de deur open.
 
Data NIVOZ-onderwijsavonden 2022-2023

Tickets (studenten met korting)

Een ticket kost 40 euro. Studenten 15 euro. Stuur een mail naar: info@nivoz.nl Er zijn 25 plaatsen beschikbaar voor studenten.

Bestellen tickets en meer info bij NIVOZ: https://nivoz.nl/nl/nieuwe-serie-nivoz-onderwijsavonden-de-betekenis-van-verschil-maken-vanuit-het-streven-naar-inclusief-onderwijs

Gegevens

Datum:
2 november 2022
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Driebergen

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer