Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mensen met verward gedrag

14 september 2022 @ 09:30 - 16:15

De dagelijkse praktijk waarin je mensen met verward gedrag tegenkomt is complex. Het gaat om mensen met dementie, een verstandelijke beperking, verslaving, die in een GGZ-traject zitten of dak- en thuisloos zijn.
 
Thema van het congres Mensen met verward gedrag is het signaleren van, reageren op en ondersteunen van mensen met verward gedrag. Lastige vragen en complexe dilemma’s worden per doelgroep onder de loep genomen.
 
Dagvoorzitter is Piet-Hein Peeters.
 

Datum en tijd: Woensdag 14 september 2022, van 9:00 – 16:15 uur
Plaats: ReeHorst, Bennekomseweg 24, Ede
Entree: € 399,-

 
Volledig programma, namen sprekers, inschrijven en meer info bij Zorg & Welzijn: www.zorgwelzijn.nl/congressen/mensen-met-verward-gedrag-september-2022/
 

Het congres Mensen met verward gedrag is bestemd voor professionals in zorg en welzijn die vanuit hun professie te maken hebben met mensen met verward gedrag en hun omgeving. Deze personen zijn werkzaam in het sociaal domein, zowel op het gebied van zorg en welzijn als van wonen en veiligheid. Zij werken bij gemeenten, GGD, GGZ, maatschappelijke opvang, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, vrijwilligersorganisaties, woningcorporaties, rijksoverheid,justitie/reclassering, RIBW, centra voor jeugd en gezin en woningcoöperaties.

 

Gegevens

Datum:
14 september 2022
Tijd:
09:30 - 16:15
Evenement Categorie:

Locatie

Ede

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer