Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LOF-festival

18 september 2019 @ 09:30 - 16:00

Het Leraren Ontwikkeld Fonds (LOF) vindt  dat alle leraren LOF verdienen voor het fantastische werk dat zij doen om het onderwijs beter te maken!
LOF zet de pionierende leraar  in het zonnetje op het LOF-festival dat plaatsvindt in Ede op woensdag 18 september 2019.

Ontmoet er andere vernieuwers in het onderwijs, neem deel aan inspirerende workshops en krijg de LOF die je verdient!

Het festival is een ontmoetingsplaats voor vernieuwers, met inspirerende workshops zoals Gamen met je klas, interessante lezingen van bijvoorbeeld Per-Ivar Kloen over Makersonderwijs: een idee is niet genoeg! en een meesterlijk optreden van Meesters met dromen – Vincit qui se vincit, bekend van hun succesvolle marathon over onderwijs.
Daarnaast is er voldoende ruimte voor vele ontmoetingen en het uitwisselen van kennis en ervaring met andere pionierende leraren.

Dompel je onder in een ongedwongen festivalsfeer en laat je verrassen.


Datum en tijd: Woensdag 18 september2019, van 09.30 – 16.00 uur; na afloop borrel
Plaats: Congrescentrum De Reehorst, Bennekomseweg 24,  Ede

Aanmelden, volledig programma en meer info bij Leraren Ontwikkeld Fonds (LOF): https://loffestival.lerarenontwikkelfonds.nl/

Het Leraren Ontwikkel Fonds (LOF) is van en voor leraren met als doel het onderwijs van onderop te vernieuwen.  LOF ondersteunt sinds 2015 in totaal 860 leraren met begeleiding, bijeenkomsten en budget om tijdens schooltijd te kunnen werken aan beter onderwijs. LOF blijft hen en anderen tot in 2021 volgen en ondersteunen: www.lerarenontwikkelfonds.nl

Gegevens

Datum:
18 september 2019
Tijd:
09:30 - 16:00
Evenement Categorie:

Locatie

Ede

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

Stichting Beroepseer

© Stichting beroepseer