Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Leeromgeving van de toekomst 2019

19 september 2019 @ 10:00 - 19:00

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie in Amsterdam organiseert het tweede symposium Leeromgeving van de Toekomst voor 2019. In een actief programma van workshops, presentaties, lezingen en in verschillende debatten bieden twaalf teams van ontwerpers en mbo-instellingen hun kijk op de leeromgeving van de toekomst.

Bent u werkzaam bij een mbo-instelling, bedrijf of maatschappelijke organisatie, beleidsmaker, toezichthouder of ontwerper, dan bent u welkom op het symposium Leeromgeving van de Toekomst 2019 in Amsterdam op 19 september 2019,

De veranderingen in het onderwijs en op de arbeidsmarkt leiden tot nieuwe vragen over de omgeving waarin beroepsonderwijs wordt gegeven. Hoe kunnen we de onderwijsomgeving laten meebewegen met de tijd? Hoe maken we ruimte voor interactie tussen opleidingen, beroepspraktijk en maatschappij? Maar ook, hoe kan het beroepsonderwijs een veilige thuisbasis bieden voor student en docent? Door ontwerpkracht in te zetten kunnen verrassende nieuwe inzichten en denkrichtingen worden ontwikkeld.

Kom naar het symposium en ga:

  • ontdekken op welke manier ontwerpers een rol kunnen spelen in de transitie van het beroepsonderwijs en de onderwijsomgeving?
  • koplopers ontmoeten en voorbeelden zien van studenten, docenten, beleidsmedewerkers en ontwerpers die gezamenlijk werken aan de leeromgeving van de toekomst?
  • samen met alle deelnemers ontdekken hoe we de impact van projecten kunnen vergroten?
  • kennismaken met potentiële samenwerkingspartners en financieringsmogelijkheden om transities van onderwijs en omgeving binnen uw eigen onderwijsinstelling vorm te geven

 
Datum en tijd: Donderdag 19 september 2019, van 9.30 – 18.30 uur
Plaats: Tolhuistuin, IJpromenade 2, Amsterdam
Entree: Gratis
 
Aanmelden, volledig programma en meer info bij Stimuleringsfonds: https://stimuleringsfonds.nl

Gegevens

Datum:
19 september 2019
Tijd:
10:00 - 19:00
Evenement Categorie:

Locatie

Amsterdam
Nederland

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

Stichting Beroepseer

© Stichting beroepseer