Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Last man standing

24 september 2022

Daag jezelf uit en ga zo lang op een paal staan (maximaal 6 uur)! Zaterdag 24 september 2022 doen we dat met honderden mensen samen… Van 06.00 tot 0.00 uur ’s nachts! Midden in Utrecht – op een paal voor een mentaal gezonde samenleving!
 
Ieder jaar organiseert MIND, de landelijke stichting ter bevordering van psychische gezondheid het evenement Last man standing. MIND wil hiermee het taboe op mentale problemen zoals depressie, burn-out, prestatiedruk of een eet- of angststoornis doorbreken.
 
Met deze actie wil MIND aandacht vragen voor het belang van mentale gezondheid én geld ophalen om jongeren die het moeilijk hebben te ondersteunen.
MIND in 2021: “Veel jongeren worstelen met een depressie, burn-out, prestatiedruk, of een eet- of angststoornis. Maar liefst vier op de tien jongeren met psychische klachten durft hier niet over te praten. Daarom is bespreekbaarheid, aandacht, preventie en ondersteuning juist nu heel hard nodig”.
 
Doe samen met honderden anderen mee en geniet daarbij van live optredens, radio-DJ’s, ontroerende verhalen en de fantastische sfeer. Maak er een onvergetelijke dag van!
 
Datum en tijd: Zaterdag 24 september 2022, van 6.00 – 24.00 uur
Plaats: Utrecht
 
Aanmelden en meer info op Last man standing: https://lastmanstanding.doemeemetmind.nl/
 

Gegevens

Datum:
24 september 2022
Evenement Categorie:

Locatie

Utrecht

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer