Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gezag in uitvoering

4 oktober 2023 @ 14:00 - 17:00

Symposium Gezag in uitvoering, georganiseerd door de Raad voor het Openbaar Bestuur (ROB), vindt plaats in Rotterdam op 4 oktober 2023.

Wat doet de problematiek in de uitvoering met het gezag van de overheid? Waar gaat het mis en waarom? Wat te doen om dat te voorkomen? En hoe (daarmee) ook de gezagswaardigheid van de overheid te herstellen? Doel van het symposium is om de problematiek in de uitvoering in een ander licht te zetten; de relatie tussen beleidsmakers, uitvoerders en burgers staat centraal. Het symposium Gezag in uitvoering is onderdeel van het traject Uitvoering, beleid en politiek, een vervolg op het signalement Gezag herwinnen (2022).

Programma

Marije van den Berg spreekt over de verbetering van de kwaliteit van de democratie. Haar onlangs gepubliceerde boek is getiteld De beleidsbubbel.
De tweede andere sprekers zijn de voormalig ROB-leden Kees Jan de Vet – dijkgraaf Brabantse Delta – en Katrien Termeer – hoogleraar Bestuurskunde.

Datum en tijd:  Woensdag 4 oktober 2023, van  14.00 – 17.00 uur; aansluitend borrel
Plaats: Theater Zuidplein, Gooilandsingel 95, Rotterdam

Volledig programma, aanmelden en meer info op ROB: www.raadopenbaarbestuur.nl/actueel/nieuws/2023/8/23/symposium-gezag-in-uitvoering

Gegevens

Datum:
4 oktober 2023
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Rotterdam

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer