Skip to main content

Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Functiewaardering webinar

28 november 2022 | 19:00 - 20:30

Als zorgprofessional wil je op een juiste en eerlijke manier gewaardeerd en beloond worden voor je werkzaamheden, bevoegdheden en verantwoordelijkheden. Maar hoe zit het eigenlijk met de waardering van functies? Wat betekent dit voor je salaris? En wat doe je als je het niet eens bent met de indeling? Over de ins en outs van functiewaardering (FWG) organiseert FBZ op maandagavond 28 november 2022 een webinar voor leden. De leden van de beroepsverenigingen hebben een uitnodiging ontvangen om mee te doen.

Praktische info 

  • Het webinar is voor zorgprofessionals in dienstverband die via het lidmaatschap van hun beroepsvereniging aangesloten zijn bij FBZ, Vakbond voor zorgprofessionals. Deze sectoren gebruiken FWG 3.0 als systeem.
  • Het webinar is gericht op leden die werkzaam zijn in de algemene ziekenhuizen of bij een ggz-instelling.

Programma

Het programma wordt samengesteld op basis van de meest voorkomende kwesties. Maaike Langerak, onderhandelaar bij FBZ en FWG-deskundige praat de deelnemers bij over de systematiek van functiewaardering met FWG 3.0. Vervolgens gaan arbeidsjuristen Marlies Welschen en Annette Borgers in op praktijkvoorbeelden. Wat kan je doen als je het niet eens bent met de opgestelde functiebeschrijving of hoe je werkgever je functie heeft ingedeeld? Waar moet je op letten en wat doe je juist wel en niet? Wanneer trek je aan de bel?

Datum en tijd: Maandag 28 november 2022, van 19.00 – 20.30 uur

Meer info bij FBZ: www.fbz.nl/nieuws/2022/aanmeldingen-stromen-binnen-voor-fwg-webinar-op-28-november/#

 

 

 

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
28 november 2022
Tijd:
19:00 - 20:30
Evenement Categorie:

Locatie

Online