Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Expertisepunt Basisvaardigheden presenteert onderzoeksagenda 2023

5 juni 2023 @ 15:00 - 17:30

Op 5 juni 2023 presenteert het Expertisepunt Basisvaardigheden (EB) de onderzoeksagenda voor 2023 op een bijeenkomst in Utrecht. Externe partijen kunnen een onderzoeksaanvraag indienen voor de thema’s die daarin worden geagendeerd.
In een plenair deel komen sprekers aan het woord die ingaan op de thema’s van de onderzoeksagenda. Verder is er aandacht voor het belang van ervaringsdeskundigheid en wordt de praktische doorloop van de onderzoeksagenda toegelicht. Ook de criteria waar een aanvraag aan moet voldoen komen daarbij aan bod.

Na de plenaire start is er een netwerkborrel met ruimte voor netwerken en uitwisseling, en de mogelijkheid om partijen te vinden voor samenwerking. Bij een speciale stand kunnen de aanwezigen praktische vragen stellen over het indienen van een onderzoeksvoorstel.

Het EB stelt elk jaar een onderzoeksagenda op. De onderzoeken sluiten aan bij de vraagstukken die dat jaar extra aandacht nodig hebben. Ook stimuleert het EB onderzoek naar kennis waarmee het werkveld verder kan. Elk onderzoek moet iets opleveren voor mensen met beperkte basisvaardigheden en/of de mensen die hen ondersteunen. Zoals vrijwilligers en taaldocenten. Het EB beoordeelt de onderzoeksaanvragen die voor subsidie in aanmerking komen.

Programma

14.30: Inloop koffie/thee
15.00: Start plenair
16.15: Borrel met netwerk, praktische vragen en samenwerkingsverbanden
17:30: Afsluiting

Doelgroep

De bijeenkomst is bestemd voor onderzoekers, de praktijk en gemeenten.

Datum en tijd: Maandag 5 juni 2023, van 15.00 – 17,30 uur; inloop vanaf 14.30 uur
Plaats: Utrecht

Aanmelden en meer info op Movisie: www.movisie.nl/agenda/expertisepunt-basisvaardigheden-presenteert-onderzoeksagenda-2023

Basisvaardigheden: https://www.movisie.nl/basisvaardigheden

Gegevens

Datum:
5 juni 2023
Tijd:
15:00 - 17:30
Evenement Categorie:

Locatie

Utrecht

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer