Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

EuroScience Open Forum

13 juli 2022 - 16 juli 2022

In een wereld die volop in beweging is, verandert de wetenschap mee. Wat betekent dit voor de wetenschapper? Wat kan de wetenschapper bijdragen aan die verandering?
 
EuroScience Open Forum (ESOF) vindt plaats in Leiden én online van 13 t/m 16 juli 2022. Tijdens de tiende editie van dit prestigieuze wetenschapscongres kunnen de deelnemers de wereld van nu bekijken door een interdisciplinaire bril.
 

Waar gaat het ESOF dit jaar over?

 
Het overkoepelende thema van ESOF2022 is: Crossing borders, engaged science, resilient societies. Met meer dan 120 sessies en meer dan 500 sprekers afkomstig uit zestig landen belooft dit een hoogst interessante editie te worden. ESOF2022 zet zeven thematische lijnen in de schijnwerpers: Sustainable environment, cultural identities and transformation, space for science, healthy societies, freedom and responsibility of science, science and business en sustainable academic C]careers. Voor allereerste keer is er een regionale hub – de Poolse stad Katowice – én een wereldprogramma aan ESOF toegevoegd.
 

Voor wie?

 
ESOF2022 is er voor academici, studenten, beleidsmakers, kunstenaars en andere nieuwsgierige geesten die geen genoegen nemen met de beperkingen van hun eigen vakgebied, die interdisciplinaire samenwerking nastreven, die bereid zijn wetenschappelijke avonturen aan te gaan en die benieuwd zijn naar de wereld van morgen.
 
ESOF2022 is dé plek om oude en nieuwe collega’s te ontmoeten en te debatteren over de toekomst van de wetenschap. ESOF2022 is bovendien hybride met een fantastisch nieuw platform, zodat iedereen overal kan meedoen.
 
Datum en tijd: Woensdag 13 juli 2022 – zaterdag 16 juli 2022
Plaats: Diverse locaties in Leiden
 
Volledig programma en registeren op: www.esof.eu/esof2022-programme/

 

Gegevens

Begin:
13 juli 2022
Einde:
16 juli 2022
Evenement Categorie:

Locatie

Leiden

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer