Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Debatdate #11: Breek uit je bubbel

15 juli 2022 @ 20:00 - 22:00

 
Wil je nieuwe mensen ontmoeten en gegarandeerd een gesprek met inhoud? Bezoekers van de Debatdate worden laagdrempelig aan elkaar gekoppeld voor korte debatsessies. Het doel is ontmoeting en gesprek, dus iedereen is welkom. Debathost Lauren Verbrugh zorgt ervoor dat je aan tafel zit met iemand van wie je van mening of visie verschilt.
 
Wil het gesprek niet op gang komen? Geen zorgen, na een kwartier heb je alweer een nieuwe gesprekspartner als je dat wilt. Smaakt het naar meer? Tijdens de borrel na afloop kun je zolang doorpraten. Tussendoor even pauze? Bij de barman kun je aanschuiven voor een drankje.
 
Meedoen?
Het programma is gratis, maar een (gratis) ticket reserveren/downloaden is verplicht. Je ontvangt een aantal dagen (tot een dag) voor de Debatdate de gespreksonderwerpen per mail. Voor een tweede, derde of zoveelste keer deelnemen kan!
 
Datum en tijd: Vrijdag 15 juli 2022, van 20.00 – 22.00 uur
Plaats: Debatcentrum Arminius, Museumpark 3, Rotterdam
Entree: Gratis
 
Inschrijven en meer info bij Arminius: https://arminius.nl/debatdate-11-breek-uit-je-bubbel/

Gegevens

Datum:
15 juli 2022
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Rotterdam

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer