Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dutch Health Week

7 april 2024 - 14 april 2024

Van 7 tot 14 april 2024 organiseert Dutch Health Hub een week lang Dutch Health Week in de stad Utrecht en omgeving. De hele week vinden er verschillende evenementen plaats voor burgers en zorgprofessionals over gezondheid en zorg. Er zijn beurzen, gezondheidsfestivals, diverse sport- en cultuurevenementen, congressen, lezingen en nog veel meer. Thema’s zijn: digitaliseren, vitaliseren, innoveren, organiseren,  verduurzamen, werken en leidinggeven.

Koninklijke Jaarbeurs is initiatiefnemer van het evenement en organiseert het samen met partners Utrecht Marketing, Utrecht Heart of Health en Rom Utrecht Region. Programmalocaties zijn onder andere Utrecht Science Park, Galgenwaard, Jaarbeurs,  Centraal Museum en kleinere locaties, zoals sportverenigingen en musea, in de binnenstad.

Op 10 april 2024 om 1100 uur geeft Maurice van den Bosch een lezing, getiteld Digitalisering betekent transparantie.

Digitale transformatie is nodig om de zorg toegankelijk te houden en tevens transparanter en persoonsgerichter te maken. Dat is de stellige overtuiging van bestuursvoorzitter Maurice van den Bosch van het Antoni van Leeuwenhoek. Om deze belofte te verzilveren, zijn slimme partnerschappen nodig. Al was het maar om de huidige afhankelijkheid van Big Tech te verminderen.

Lees het artikel van Philip van de Poel over Maurice van den Bosch op Dutch Health Hub: www.dutchhealthhub.nl/artikel/maurice-van-den-bosch-digitalisering-betekent-transparantie/

Datum en tijd: Van 7 t/m 14 april 2024
Plaats: Stad en regio Utrecht

Het volledige programma van Dutch Health is te lezen op: www.dutch-healthweek.nl/bezoekers/agenda/

Meer informatie over deelnemen en kosten op Dutch Health Week: www.dutch-healthweek.nl/

Gegevens

Begin:
7 april 2024
Einde:
14 april 2024
Evenement Categorie:

Locatie

Utrecht

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer