Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Doorloopjes

11 mei 2021 @ 19:30 - 21:30

Lancering website doorloopjes.nl  op dinsdag 11 mei 2021 in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Met plenair programma en interactieve sessies via Zoom.

Is het onderwijs eenvoudig te verbeteren? Wil je als leraar nog meer bereiken met je leerlingen? Wil je je eigen lespraktijk verder versterken? In deze EduCAUTION Special lanceren we de website Doorloopjes.nl die handvatten geeft om meer te bereiken met evidence informed handelen binnen het onderwijs. Het boek Doorloopjes is al gepubliceerd in maart 2021. De website biedt o.m. video’s die docenten op weg kunnen helpen.

Doorloopjes.nl biedt een toegankelijke en praktische manier om evidence informed handelen toe te passen in je klas. Met Doorloopjes kun je samen met je collega’s aan de slag met jullie lespraktijk en verhoog je de kwaliteit van je onderwijs. Juist in deze tijd is het, nog meer dan anders, belangrijk om je onderwijs van hoge kwaliteit te laten zijn en te laten aansluiten bij wat jouw leerlingen nu zo hard nodig hebben. Tijdens de lancering laten docenten Doorloopjes zien.

Na het plenaire programma zijn er interactieve sessies voor gesprekken over het boek.

Met 

  • Shauna Plompen & Yasin Yaylali – Wat kan Doorloopjes jou brengen? Breng een casus in waarvan jij denkt dat je Doorloopjes kunt gebruiken en ontvang advies van de experts.
  • Debbie Dussel & Jan van de Ven – Hoe kun je met Doorloopjes aan de slag in je eigen klas?
  • René Kneyber & Emin Kececi – Q&A met de vertaler van Doorloopjes
  • Jaap Versfelt & Lotte Leijdekkers –  Aan de slag: wat is er voor nodig om met je school/team succesvol met Doorloopjes te starten?
  • Borrel – Kom in het café & pak een drankje. Kijk wie er ook zijn, en nodig anderen uit voor een informeel gesprek.
Livecast Pakhuis de Zwijger op dinsdag 11 mei 2021. Aanvang 19.30 uur
Meer info over boek Doorloopjes bij uitgeverij Phronese: https://www.uitgeverijphronese.nl/?page_id=765

en

Gegevens

Datum:
11 mei 2021
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Online

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer