Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Damiaan Denys: Het tekort van het teveel

14 januari 2021 @ 20:00 - 21:30

Op donderdag 14 januari 2020 is psychiater Damiaan Denys te gast bij The School of Life. Zijn nieuwe boek ‘Het tekort van het teveel’ is aanleiding voor een interview met hem over de manier van omgaan met mentale klachten.

Denys schrijft dat er iets geks aan de hand is. Westerse landen behoren al jaren tot de gelukkigste landen ter wereld. Nooit eerder was de welvaart hoger, rijkdom groter en levenskwaliteit beter. Ze staan aan de top van de wereld op het gebied van onderwijs, leefomgeving, gezondheid, veiligheid en welzijn. Toch lijden vier op de tien mensen in hun leven aan een psychische stoornis en ondergaan in Nederland jaarlijks een miljoen mensen een behandeling voor psychische klachten.

We zijn welvarender, maar mentaal zieker dan ooit. We zijn gelukkiger, maar lijden meer dan ooit. Hoe kunnen we deze paradoxen begrijpen? Verwachten we te veel van het leven? Brengt welvaart meer ongeluk? Waarom faalt de mentale zorg? Kunnen we nog gezond en normaal lijden? Zijn onze verwachtingen te hoog? Mogen we nog menselijk zijn?

Datum en tijd: Donderdag 14 januari 2021, van 20.00 – 21.30 uur
Voertaal: Nederlands
Locatie: Zoom

Bestellen kaarten: Early Bird (tot 26 november, 12:00 u): € 13,50 (+ € 0,96 servicekosten)
Normaal tarief: Per persoon € 19,50 (+ € 0,96 servicekosten)
Normaal tarief + 14 dagen terugkijken: € 24,50 (+ € 0,96 servicekosten)

Het is niet mogelijk om meerdere tickets tegelijk te bestellen. Een ticket per e-mail adres.

Meer info en inschrijven op The School of Life: www.theschooloflife.com/amsterdam/programma/special-events/damiaan-denys-het-tekort-van-het-teveel-online-interview/

 

Gegevens

Datum:
14 januari 2021
Tijd:
20:00 - 21:30

Locatie

Online

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer