Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijna alles wat je moet weten over psychologie

20 september 2021 @ 16:00 - 17:30

Hoe maak je leerlingen weerbaarder? In hun nieuwe boek geven Pedro De Bruyckere, Casper Hulshof en Liese Missinne praktische tips: Bijna alles wat je moet weten over psychologie. Ter gelegenheid van de publicatie van het boek organiseert de uitgever van het boek Lannoo op maandag 20 september 2021 een online webinar met Pedro DeBruyckere en Casper Hulshof  van 16.00 – 17.30 uur.

Over het opvoeden van kinderen en jongeren is al veel geschreven. Maar hoe weten we wat effectief bewezen is en werkt? Dit boek verzamelt alle bewezen inzichten uit onder meer de psychologie en gedragswetenschappen, om zo tot een bruikbaar overzicht te komen over de ontwikkeling van kinderen.

Onderwijsvakblad Didactief mag twee kaartjes voor het webinar inclusief boek weggeven: reageer uiterlijk 13 september. De gelukkigen worden bekend gemaakt op 14 september op de website van Didactief.

Ga voor aanmelden en meer info over het online webinar naar de site van de uitgever van het boek Lannoo: https://mailings.lannoo.com

Het webinar bestaat uit een online presentatie en Q&A, gegeven door Pedro De Bruyckere en Casper Hulshof. Daarbovenop ontvangt de deelnemer aan het webinar een exemplaar van het boek.

 

Pedro De Bruyckere, Casper Hulshof en Liese Missinne, Bijna alles wat je moet weten over psychologie. Voor wie kinderen en jongeren opvoedt. Lannoo Campus, 2021, € 27,99.

Gegevens

Datum:
20 september 2021
Tijd:
16:00 - 17:30
Evenement Categorie:

Locatie

Online

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer