Vereniging Fysiotherapie & Wetenschap start onderzoek naar relatie minister Schippers en zorgverzekeraar

Op initiatief van drs Martin Keesenberg, bestuurslid en oprichter van de Vereniging Fysiotherapie & Wetenschap, is er een onderzoek gestart naar de invloed van zorgverzekeraars in Nederland op de politieke beslissingen van minister Schippers van Volksgezondheid.

Met dit onderzoek wil men op een termijn van vijf jaar vaststellen wat de invloed is (geweest) op de politieke beslismomenten ten aanzien van naturabeleid (zonder aantoonbare gunstige effecten) en het beroepsgeheim.

Het is de bedoeling dat een onderzoeksjournalist dit onderzoek uitvoert en daarover publiceert. Het onderzoek wordt gefinancierd door middel van Crowdfunding.

De Vereniging Fysiotherapie & Wetenschap (F&W) is een netwerk van academische fysiotherapeuten en academici in binnen- en buitenland ter facilitatie van wetenschappelijk fysiotherapeutisch onderzoek en biedt een online platform met digitale middelen voor de uitvoering van onderzoek.

Zie site vereniging F & W: Onderzoek relatie Edith Schippers VVD versus Zorgverzekeraar, Fysiotherapie & Wetenschap, 2 augustus 2015: www.fysiotherapiewetenschap.com

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer