Tips voor zorg

Op 27 mei 2011 is de SP in samenwerking met het crowdsource project Queetz van Maurice de Hond een nieuw experiment gestart: Tips voor zorg.  Daarmee wil de partij de kennis die onder alle inwoners bestaat via een sociale media methode bijeen brengen om zo tot slimme oplossingen in de zorg te komen.

Door middel van nieuwe crowdsourcing-software van De Hond wordt het voor iedereen mogelijk om op transparante wijze voorstellen aan te dragen, en vervolgens via stemmen de beste te laten boven drijven.
SP-leider Emile Roemer: “De SP staat erom bekend dat zij uitgebreid onderzoek doet onder de mensen. Met dit nieuwe experiment willen we ervoor zorgen dat slimme ideeën van Nederlanders worden ontdekt en gedeeld, zodat we met zijn allen de zorg beter kunnen maken”.

U P D A T E

Crowdsourcing project SP ‘Tips voor zorg’ levert waardevolle voorstellen op, SP, 30 juni 2011: www.sp.nl/nieuws/2011/06/crowdsourcing-project-sp-tips-voor-zorg-levert-waardevolle-voorstellen-op

Tribune 7/2011: Tips voor Zorg ‘Dubbel en dwars geslaagd’, door Diederik Olders, Tribune, juli 2011: www.sp.nl/tribune/2011/tribune-72011-tips-voor-zorg-dubbel-en-dwars-geslaagd

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer