In landelijke publiekscampagne ‘IK ZORG’ staan werken in zorg en welzijn centraal

Verschillende partijen vanuit de zorg- en welzijnssector starten samen met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) vanaf najaar 2018 de landelijke publiekscampagne ‘IK ZORG’. In deze campagne staan mensen centraal die werken in de sector zorg en welzijn.

Verhalen en foto’s

In de zomer start een tour om verhalen en foto’s uit de sector te verzamelen, onder de slogan IK ZORG. De bedoeling is dat werkenden vertellen wat ze doen, waar ze trots op zijn en wat ze willen dat anderen weten over werken in zorg en welzijn. Die verhalen worden gebruikt voor de landelijke publiekscampagne. Zo zien mensen buiten de sector dat werken in zorg en welzijn meer inhoudt dan misschien op het eerste gezicht lijkt.

De campagne IK ZORG is onderdeel van het actieprogramma Werken in de zorg van het ministerie van VWS dat tot doel heeft de personeelstekorten in het zorg aan te pakken en sluit aan bij de arbeidsmarktagenda Aan het werk voor ouderen waarmee werknemers, werkgevers, opleiders en overheid zich sterk maken voor behoud en instroom van zorgpersoneel.

Sector zorg en welzijn start landelijke publiekscampagne ‘IK ZORG’, Aan het werk voor ouderen, 6 juni 2018: https://aanhetwerkvoorouderen.nl

Klik hier voor downloaden Actieprogramma Werken in de zorg, Rijksoverheid, 13 maart 2018: www.rijksoverheid.nl

De kracht van zorg, Aan het werk voor ouderen met de arbeidsmarktagenda: https://aanhetwerkvoorouderen.nl

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer