Uitnodiging Atelier Beroepstrots 22 november 2010

bennie_beuvink_2Op maandag 22 november 2010 vindt het volgende Atelier Beroepstrots plaats met Bennie Beuvink (op  foto), politieagent en coach in Enschede.

Tijdens Atelier Beroepstrots kunt u persoonlijk kennismaken met voortrekkers van de stichting Beroepseer. Voortrekkers zijn professionals die in hun eigen beroepspraktijk hun nek hebben uitgestoken om de kwaliteit van het werk te verbeteren. Dat doen zij vaak tegen flinke weerstanden in. Zij laten zien wat beroepseer en beroepstrots in de praktijk kunnen betekenen.
Zij hebben zich verbonden aan de Stichting Beroepseer en hun verhaal is o.a.  te vinden in de videofilms op deze website of in het boek Beroepstrots – een ongekende kracht: https://beroepseer.nl

Bennie Beuvink is sinds 2009 politiecoach. Meer dan dertig jaar was hij wijkagent in de Enschedese wijk Velve-Lindenhof. Deze wijk haalde het nieuws vanwege de Miro-rellen in 1996. Samen met wijkbewoners pakte Beuvink de problemen aan en voerde hij plannen uit om de leefbaarheid van de wijk te verbeteren waarbij zijn eigen, directe manier van  omgaan met mensen effectief bleek te zijn. Zijn ervaring is dat bij samenwerking tussen politiemensen, burgerij en instellingen een evenwicht ontstaat waarin handhaving van de orde wordt geaccepteerd.

Opzet van de ateliers is als volgt.  Eerst samen een hapje eten. Vervolgens opening door een bestuurslid van de Stichting Beroepseer, Alexandrien van der Burgt–Franken of Thijs Jansen. Daarna belicht  de voortrekker van die avond op een persoonlijke manier zijn eigen ervaringen en de lessen die daaruit te trekken vallen. Vervolgens  gaan de deelnemers daarmee aan de slag en gaan zij in gesprek met de voortrekker

Datum: maandag 22 november 2010, van 18.00 tot 21 uur
Locatie: Politiebureau in de Jan Manszaal te Enschede

U kunt zich vóór 16 november aanmelden via info@beroepseer.nl

Voor een tegemoetkoming in de kosten vraagt de Stichting  u om een bijdrage van € 25,–*
Dit bedrag gaarne overmaken naar banknummer 1580871 t.n.v. Stichting Beroepseer, Hof van Delftstraat 15, 2631 AH Nootdorp onder vermelding van Atelier Enschede, 22 november 2010.

Na aanmelding en betaling ontvangt u een bevestiging met routebeschrijving.

* mocht de financiële bijdrage een drempel zijn om deel te nemen, schroom dan niet en neem contact met ons op: 06-20440569 of info@beroepseer.nl

De volgende Ateliers zijn op:

  • 15 december 2010 met gastspreker Pieter Coppoolse, oprichter van Mentaal Beter, over GGZ in ander perspectief, Plaats: Den Haag.
  • 24 januari 2011, gastspreekster Ada van Apeldoorn, verpleegkundige en manager Zorgeenheid Isala Klinieken. Geïnterviewd in boek Beroepstrots. Plaats: Isala Klinieken in  Zwolle.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer