“Hell hath no fury like a teacher scorned”. Kom niet aan mijn taal. Kom niet aan mijn leerlingen

In het artikel “Hell hath no fury like a teacher scorned”. Kom niet aan mijn taal. Kom niet aan mijn leerlingen, het vierde in een reeks over de eindexamens Frans 2017 dat hier verderop te downloaden is (het is lang), zet ik grondig uiteen wat er mis is aan welke vraag van het herexamen VWO Frans.

Downloaden in PDF: https://beroepseer.nl

Inmiddels zijn er door PvdA-Kamerlid Kirsten van den Hul schriftelijke vragen gesteld aan de staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) over het oordeel van de onderwijsinspectie dat de klachten over de eindexamens procedureel prima zijn afgedaan. Verzocht is de vragen te beantwoorden voorafgaand aan het nog te plannen algemeen overleg over de examens.
Zie: Walfred Haans: ‎Problemen met de eindexamens Frans 2017, 24 juni 2017: https://m.facebook.com/ExamenFrans2016/posts/473246283011306 (Niet meer beschikbaar). https://www.facebook.com/walfred.haans/

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer