Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Spoedeisend zorginfarct: wat experts voorschrijven

4 juli 2024 @ 20:00 - 22:00

We stevenen al jaren af op een zorginfarct. Volgens velen zitten we er zelfs middenin. Om alles in goede banen te leiden moet dan ook binnen twee generaties een derde van de Nederlanders in de zorg werken. Ook gaat er al jaren meer geld naar de zorg, maar gaat dat geld ook naar de juiste plek? Hoewel de PVV zich presenteert als een partij voor de zorg, blijven in het regeerakkoord scherpe keuzes uit. Hoe komen we uit het zorginfarct?

Op 4  juli 2024 presenteren zes toekomstgerichte zorgprofessionals oplossingen voor het zorginfarct vanuit verschillende sectoren en gaan zij in gesprek over de toekomst van de zorg. Welke mogelijkheden zien zij vanuit de praktijk? Van jeugdzorg tot huisartsenzorg, van zorgverlening tot organisatie. Hoe maken we zorg weer leuk, aantrekkelijk en efficiënt?

Sprekers

Bernard Leenstra, huisarts
Jasmijn Selten, arts anesthesiologie
Jenneke Aartsen, zorgvernieuwer in de kwetsbare mensenzorg
Esther van Duin, neurowetenschapper en psycholoog
Sisco van Veen, psychiater
Valerie Franx, arts in het bedrijfsleven

Bestellen tickets, volledig programma en meer info op De Balie: https://debalie.nl/programma/spoedeisend-zorginfarct-wat-experts-voorschrijven-04-07-2024/

Gegevens

Datum:
4 juli 2024
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Amsterdam

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer