Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De ‘bubbelsamenleving’ in tijden van verkiezingen

9 maart 2021 @ 16:00 - 18:00

Hoe de creatieve sector aanzet tot ontmoetingen. Bijeenkomst in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam op dinsdag 9 maart 2021. Live te volgen via livecast. Aanvang 16.00 uur.

De coronacrisis benadrukt nog maar eens hoe we allemaal in onze eigen bubbel leven. Spontane gesprekken, op het schoolplein of bij de koffieautomaat, zijn schaars geworden. De tijd dat je kon discussiëren over bepaalde thema’s of de ander een spiegel kon voorhouden, lijkt achter ons te liggen. We zijn nauwelijks nog in contact met mensen die anders in het leven staan.

Wat doet dat met onze denkbeelden? Binnenkort mogen we naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Deze verkiezingstijd is het moment waarop meningsverschillen en verschillende visies voor de toekomst van het land aan bod komen. Hoe worden onze eigen meningen op dit moment gevormd? Zijn we nog in staat om te luisteren naar de ander? Of krijgen fake nieuws en tunnelvisies meer grip op onze bubbel?

Maar belangrijker: hoe komen we onze bubbel uit en gaan we het gesprek met elkaar aan? Het Centre of Expertise for Creative Innovation neemt daarin het voortouw. Tijdens deze livecast bij Pakhuis de Zwijger op 9 maart 2021 gaan we in gesprek met onderzoekers, ontwerpers, makers en experts uit het werkveld, die de ‘bubbelsamenleving’ duiden aan de hand van creatieve methoden, ontwerpen en vergezichten. Aanvang: 16.00 uur.

Ga voor meer info, volledig programma en namen sprekers naar Pakhuis de Zwijger: https://dezwijger.nl/programma/de-bubbelsamenleving-in-tijden-van-verkiezingen

Gegevens

Datum:
9 maart 2021
Tijd:
16:00 - 18:00
Evenement Categorie:

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer