Brief van Minister Schippers aan Tweede Kamer over boek Het alternatief voor de zorg

omslag het alternatief voor de zorg klein“Het is weinig schrijvers gegeven om op dinsdag een boek te publiceren en twee dagen later te horen dat een staatssecretaris en minister op hun boek zullen reageren. Het betreffende boek ‘Het alternatief voor de zorg. Humaniteit boven bureaucratie’ is een verzameling van verhalen en kennis uit de zorgsector verdeeld over meer dan 300 pagina’s. Feiten en cijfers worden afgewisseld met praktijkvoorbeelden en de beschrijving van gevoelens bij artsen die betrokken zijn bij het sterven van een mens. Bij de reactie, die ik mede namens de staatssecretaris geef, zal ik mij beperken tot de hoofdlijnen”.

Deze woorden vormen het begin van een brief van minister Schippers van Volksgezondheid aan de Tweede Kamer op 17 december 2015.

Klik hier voor de hele Kamerbrief over het bericht ‘Pleidooi voor revolutie in de zorg’, Rijksoverheid, 17 december 2015: https://beroepseer.nl

Over lancering boek Het alternatief voor de zorg: https://beroepseer.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer