Gerard van Nunen

Drs. Gerard van Nunen is bestuurskundige en is sinds 2014 werkzaam bij Stichting Beroepseer. Hij werkt als projectcoördinator en begeleider van begeleidingstrajecten, congressen en bijeenkomsten voor publieke professionals. Daarnaast werkt hij als onderzoeker en projectcoördinator aan onderzoeken en publicaties over het belang van professionaliteit en beroepstrots in de (semi-) publieke sector. Hij stelde de ‘Goed Werk Toolkit voor Beleidsambtenaren’ samen om ambtelijk vakmanschap in de praktijk te kunnen onderzoeken.

Publicaties van Gerard

(2018) Gezagsvol optreden door persoonlijkheid en geloofwaardigheid. In: Het gezag van de wethouder. Een ambachtelijke uitdaging (Van der Meulen & Jansen, 2018). Uitgever: Wethoudersvereniging.

(2017) Goed Werk Toolkit voor Beleidsambtenaren. Ambtelijk vakmanschap nader onderzocht aan de hand van de Goed Werk Toolkit. Uitgever: Stichting Beroepseer

(2014) Good Work Toolkit for Civil Servants. Artikel gepubliceerd in The Good Project, Harvard University.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer