Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Welterusten – doe jij het licht uit?

29 februari 2024 @ 16:00 - 17:30

We brengen een derde van onze tijd slapend door, wat neerkomt op 25 tot 30 jaar van ons totale leven. Waar de één gemakkelijk een gat in de dag slaapt, is lekker slapen voor de ander een ver weg van mijn bed show. Hoog tijd dus om deze tijdverslindende activiteit onder de loep te nemen, want goed slapen hoe doe je dat eigenlijk?

Met slaaponderzoeker Rob de Ron gaan we in gesprek over bioritmes en bespreken + ervaren we wat er te doen valt tegen slapeloosheid. Boswachter Arjan Postma deelt zijn expertise over de winterslaap: wat is het nut ervan en wat kunnen wij van winterslapende dieren leren? Zou een winterslaap in de toekomst ook iets voor de mens kunnen zijn? Klinisch psycholoog Annette van Schagen gaat in op een duistere kant van de nacht, namelijk nachtmerries. Wat is de betekenis van nare dromen en hoe kom je er vanaf?

Moderator Britt Krabbe houdt ons fris en voorkomt dat we niet in slaap sukkelen. Of toch wel? Een programma voor ochtend- en avondmensen, goede en slechte slapers. Ben jij van de partij?

Datum en tijd: Donderdag 29 februari 2024, van 16:00 tot 17:30 uur
Plaats: D0.07 theaterzaal, Handelskade 75, Deventer
Entree: Kosteloos en vrij toegankelijk voor iedereen

Meer info op Saxion hogeschool: www.saxion.nl/events/2024/februari/welterusten—doe-jij-het-licht-uit

Gegevens

Datum:
29 februari 2024
Tijd:
16:00 - 17:30
Evenement Categorie:

Locatie

Deventer

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer