Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van de integriteit

1 december 2022 - 9 december 2022

“Integriteit is het juiste doen, ook wanneer niemand kijkt”

De Week van de Integriteit vindt plaats van 1 t/m 9 december 2022, In die week ontplooien publieke en particuliere partijen initiatieven om aandacht te vragen voor het belang van integriteit binnen en tussen organisaties;

Gevolgen fraude en corruptie

Corruptie en fraude bedreigen de integriteit van de markt, verstoren het publieke vertrouwen, vergroten inkomens- en welvaartsverschillen, ondermijnen de rechtsstaat en kosten de samenleving veel geld. Betaling van steekpenningen bij zakelijke transacties verstoort eerlijke concurrentie, leidt tot verlies van transparantie en verhoogt de kosten. Daarom dienen corruptie, omkoping en fraude in de publieke én private sector te worden aangepakt.

Netwerk

Organisaties die partner zijn van de Week van de Integriteit worden lid van een multi-stakeholdernetwerk. Er worden heel het jaar door bijeenkomsten georganiseerd die dieper ingaan op thema’s als integriteit, codes of conduct en compliance. Voor de partners zijn de bijeenkomsten een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken, ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen.

Meer info, over bijvoorbeeld meedoen, initiatieven en deelnemende organisaties, op Week van de integriteit: www.weekvandeintegriteit.nl/

Gegevens

Begin:
1 december 2022
Einde:
9 december 2022
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Diverse locaties in Nederland

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer