Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

VPRO Tegenlicht 20 jaar!

7 juli 2022 @ 19:00 - 22:00

Vier de toekomst tijdens het 20-jarig jubileumfeest van VPRO Tegenlicht met de filmmakers, sprekers, kijkers en Meet-up gasten in Amsterdam op 7 juli 2022.  Voor pitchen van eigen initiatief  tijdens het feest: meld je aan voor 18 juni!

 

Al twee decennia verkent Tegenlicht de sporen van morgen in de wereld van vandaag. Welke vergezichten zijn werkelijkheid geworden en welke niet? Tijdens deze jubileumviering vinden er Meet Up’s over de toekomst van de journalistiek, activisme en protest plaats, delen pioniers uit het land hun idee voor een betere wereld, en kan je je onderdompelen in de beste afleveringen van de afgelopen twintig jaar. Ook wordt het ‘Boek van de toekomst‘ en het recent gelanceerde ‘Archief van de toekomst’ (een met AI doorzoekbaar online archief van de meer dan 500 Tegenlicht uitzendingen) gepresenteerd. We sluiten de avond af met muziek in het café en een drankje op het terras.
 

Datum en tijd: Donderdag  7 juli, van 19.00 – 22.00 uur
Plaats: Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam
Entree: Gratis

 

Volledig programma, inschrijven en meer info bij Pakhuis De Zwijger: https://dezwijger.nl/programma/vpro-tegenlicht-20-jaar

 

Deze jubileumviering is gratis toegankelijk en wordt niet opgenomen of gelivestreamed.

 

Gegevens

Datum:
7 juli 2022
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Amsterdam

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer