Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Voor de Jeugd Dag 2021: Mentaal welbevinden

27 september 2021

Op maandag 27 september 2021 vindt de negende editie van de Voor de Jeugd Dag plaats. Dé dag voor iedereen die samen wil werken om álle kinderen van Nederland een veilige, gezonde en kansrijke toekomst te geven. Dit jaar heeft het congres als thema: Mentaal welbevinden.

Hoe het leven er dit najaar precies uitziet, valt moeilijk te voorspellen. Eén ding is zeker: de coronacrisis laat zijn sporen na. De veerkracht van kinderen, jongeren, ouders en professionals is op de proef gesteld. Dat heeft gevolgen voor het mentaal welbevinden van eenieder. Maar we hebben ook (weer) ontdekt wat echt belangrijk is: tijd en ruimte geven aan kinderen en jongeren om zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. En er samen voor zorgen dat ouders er in de opvoeding niet alleen voor staan.

Hoe kunnen jeugdprofessionals, ouders en andere opvoeders optimaal bijdragen aan het mentaal welbevinden van kinderen en jongeren? En welke rol kunnen kinderen en jongeren daar zelf in spelen? Daarover gaat de Voor de Jeugd Dag 2021.

Aanmelden bijdrage

Jij kunt meehelpen om de digitale Voor de Jeugd Dag opnieuw tot een succes te maken. We verwelkomen graag jouw spannende programmavoorstel die de deelnemers tot nieuwe inzichten, betere samenwerking en concrete acties brengen.

Wil je een best practice of lesson-learned delen? Wil je een pittige discussie aanzwengelen? Heb je een veelbelovende innovatie die je wilt delen met een betrokken publiek? Heb je een voorstel voor een workshop of activiteit? Vul dan het inschrijfformulier in. Dat kan tot en met woensdag 7 april 09.00 uur. De selectiecriteria staan op de website www.voordejeugddag.nl

VDjD 2021 gaat wederom digitaal

Net als in 2020 is de Voor de Jeugd Dag 2021 opnieuw een digitaal evenement.

Ook dit jaar biedt het virtuele Westergasterrein in Amsterdam daarbij weer een keur aan digitale gebouwen en zalen waar verschillende onderwerpen in vele werkvormen aan bod kunnen komen.

Meer info: www.voordejeugddag.nl/

 

Gegevens

Datum:
27 september 2021
Evenement Categorie:

Locatie

Amsterdam
Nederland

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer