Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ver­diepingscur­sus medezeg­genschap

23 november 2023 @ 11:00 - 15:00

Ver­diepingscur­sus medezeg­genschap op donderdag 23 november 2023 om 11.00 uur

Sinds 1 juli 2020 zijn de Wet Medezeggenschap en het besluit Wmcz 2018 van kracht: dit betekent veel voor de rechten en plichten van cliëntenraden en zorgaanbieders.ë

Tijdens deze verdiepingscursus gaan we dieper in op de stof die we behandelen bij de Basiscursus medezeggenschap. Er komen vragen aan bod als: Hoe geef je cliëntenmedezeggenschap vorm en inhoud? Wat betekent advies- en instemmingsrecht? Waarover heeft de cliëntenraad advies- en instemmingsrecht? Wat is het recht op bindende voordracht? Wat is het enquêterecht? Hoe kun je rechten uitoefenen? En wat is er nodig om medezeggenschap (nog) beter te laten verlopen?

Tijdens de verdiepingscursus is er volop ruimte voor vragen en uitwisseling, waarbij ieder vanuit zijn/haar eigen rol en verantwoordelijkheden eraan kan bijdragen dat de positie van de cliëntenmedezeggenschap wordt verstevigd. Met als -uiteindelijke- doel het realiseren van waardevolle zorg voor cliënten.

Datum en tijd: Donderdag 23 november 2023, van 11:00 – 15:00 uur
Plaats: Ontmoetingskerk, Frankrijklaan 4,  Haarlem
Entree: Deelname  is kosteloos voor cliëntenraden die lid zijn van LOC. Ook ondersteuners van cliëntenraden die lid zijn.  Niet-leden betalen € 175,- p.p. voor de hele dag (inclusief lunch) of € 95 p.p. voor alleen het ochtendprogramma.

Volledig programma, aanmelden en meer info op Cliëntenraden: www.clientenraad.nl/bijeenkomsten/verdiepingscursus-medezeggenschap-2/

De cursus wordt georganiseerd door LOC Cliëntenraden, netwerk van mensen die betrokken zijn bij de zorg.

 

Gegevens

Datum:
23 november 2023
Tijd:
11:00 - 15:00
Evenement Categorie:

Locatie

Haarlem

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer