Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Secretaressedag

18 april 2024 @ 09:30 - 16:15

Het Secretaressecongres vindt plaats in Ede op 18 april 2024

Als secretaresse heb je continu te maken met verschillende mensen. Het inzetten van communicatieve vaardigheden is daarbij van cruciaal belang, zeker in de tijd waarin we nu leven met naast fysieke ook digitale ontmoetingen. Het secretaressecongres frist de  unieke vaardigheden van secretaresses op en verrast hen met nieuwe kennis rond inspirerende onderwerpen en tools. Op deze unieke dag staat de secretaresse in het zonnetje.

Het congres begint met een plenaire lezing om kwart voor tien.
Na de middagpauze, om kwart voor drie, geeft prof. dr. Erik Scherder een lezing, getiteld: Kracht van hoop & optimisme voor een gezond leven.
Scherder is hoogleraar Klinische neuropsychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ook is hij hoogleraar Bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Beide universiteiten kenden hem de onderwijsprijs toe, mede bepaald door studenten.

Er zijn drie workshops over o.m. Yoga mindfulness: van DOEN naar ZIJN; Generatieverschillen? de VHS-recorder versus TikTok; Goede teksten schrijven met AI.

Datum en tijd: Donderdag 18 april 2024, van 9.30 – 16.15 uur. Muzikale afsluiting met borrel
Plaats: Congrescentrum De ReeHorst, Bennekomseweg 24, Ede
Entree: €  259,00 of € 299,00 per persoon (btw vrij)

Volledig programma, aanmelden en meer info op Secretaresses in de zorg: https://www.secretaressesindezorg.nl/programma-april-2024/

Gegevens

Datum:
18 april 2024
Tijd:
09:30 - 16:15
Evenement Categorie:

Locatie

Ede

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer