Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Onderwijs-Jeugd: Samen kansen voor kinderen creëren

31 oktober 2019 @ 09:30 - 16:45

De conferentie Onderwijs-Jeugd: samen ontwikkelkansen voor kinderen creëren! vindt plaats in Veenendaal op 31 oktober 2019.

Een krachtige samenwerking tussen onderwijs, jeugdhulp en gemeenten vraagt erom dat men elkaar kent. Alleen zo kan inhoud worden gegeven aan daadwerkelijk interprofessioneel samenwerken aan kansen voor de ontwikkeling van kinderen.
Doe mee en kom inspiratie opdoen van scholen, jeugdhulp en gemeenten die mooie vormen van samenwerking toepassen. Zowel in de uitvoering als in het beleid. Wat maakt dat het goed gaat? Wat maakt het verschil? En wat kunt u hiervan leren voor uw eigen regio?
Ieder kind heeft recht op een kansrijke ontwikkeling en recht op onderwijs. Wanneer ouders, kinderen en professionals vanuit gemeente, jeugdhulp en onderwijs de handen ineen slaan ontstaan er kansen voor kinderen! Samen maken we het verschil!
‘Zet leraar en jeugdhulpprofessional zij aan zij’, luidt de kernboodschap in het rapport Mét andere ogen van René Peeters: www.vo-raad.nl

 

Datum en tijd: Donderdag 31 oktober 2019, van  9.30 tot 16.45 uur (aansluitend borrel). Er is gelegenheid om op eigen kosten deel te nemen aan een diner.
Plaats: Van der Valk Hotel, Veenendaal
Entree: 125 euro per persoon

 

Volledig programma en aanmelden bij: www.bijeenkomstenpassendonderwijs.nl

Zie verder: www.vo-raad.nl

Gegevens

Datum:
31 oktober 2019
Tijd:
09:30 - 16:45
Evenement Categorie:

Locatie

Veenendaal

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

Stichting Beroepseer

© Stichting beroepseer