Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Michael Pilarczyk: Rust in je hoofd

13 maart 2024 @ 20:00 - 14 maart 2024 @ 22:00

Theatercollege Rust in je hoofd in Rotterdam op woensdag 13 en donderdag 14 maart 2024

In Rust in je hoofd’vertelt Michael Pilarczyk over levenskunst. Een inspirerend theaterprogramma over bewustzijn en zelfinzicht, afgewisseld met korte geleide meditaties en prachtige muziek. Deze avond is een moment voor jezelf.

De kunst van een gelukkig leven begint met het begrijpen van je denkwijze. In ons drukke bestaan nemen we nog maar weinig tijd voor onszelf. We hebben meestal te weinig tijd en te veel onrust. Vooral onrustige gedachten. We zijn druk in ons hoofd.

Hoe kan het zijn dat we leven in een van de meest welvarende gebieden ter wereld en niet happy zijn? Waar komen die honderdduizenden burn-outs vandaan? Waarom zijn we te druk met van alles en hebben we geen tijd om te genieten van het leven? Ho stop! Druk even de pauzeknop in bij jezelf. Michael Pilarczyk vertelt wat je kunt doen om je geluksgevoel te verhogen, je onrustige gedachten te laten verdwijnen en hoe je weer rust krijgt in je hoofd.

Michael Pilarczyk: “Elke dag een meditatiemoment zorgt voor meer bewustzijn, zelfinzicht, rust en stilte in jezelf. Meditatie heeft mijn leven compleet veranderd! En dat geef ik graag door aan iedereen die daar gebruik van wil maken.”

Datum en tijd: Woensdag 13 maart en donderdag 14 maart 2024, van 20.00 – 22.00 uur
Plaats: Nieuwe Luxor Theater, Posthumalaan 1, Rotterdam
Entree: € 20,00 – 40,00

Tickets en meer info op Luxor Theater: www.luxortheater.nl/programma?p=2

Gegevens

Begin:
13 maart 2024 @ 20:00
Einde:
14 maart 2024 @ 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Rotterdam

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer