Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Man in Mind Meetup

8 september 2022 @ 20:00 - 22:00

Maar liefst 4 op de 10 mensen die suïcide plegen in Nederland, zijn mannen tussen de 40 en 70 jaar. Zij zijn veruit de grootste risicogroep. We vertellen mannen om open te zijn en zich kwetsbaar op te stellen, maar zijn we ook zover om naar hen te luisteren? Mannen moeten voldoen aan het beeld om sterk en stoer te zijn. Hoe zorgen we ervoor dat mannen eerder hulp zoeken en na die stap ook verder geholpen worden? Aan de hand van inspirerende verhalen van mannen die een moeilijke periode doorgekomen zijn, gaan we met hen en professionals in gesprek. Hoe zijn zij er bovenop gekomen? Hoe praat je erover met je omgeving? En wat kunnen we hiervan leren?
 
Met

  • Alexander Martijn. Na een ontslag had hij met zelfmoordgedachten te kampen. Schilderen hielp hem om donkere gedachten kwijt te raken. Hij wil laten zien dat iedereen een innerlijke kracht heeft om uit de put te komen.
  • Nathan Vos, publicist en coach op het gebied van mannelijk mentaal welzijn.
  • Sietse Oukes is 40 jaar bezig met zijn toeristische route door het leven. Op deze route heeft hij geweldige momenten gehad, maar ook een aantal zware periodes. Hij roept mensen op om het moeilijke gesprek over nare gedachten te voeren.
  • Anton Nootenboom – ook bekend als The Barefoot Dutchman – is een oorlogsveteraan met een missie: het verbeteren van de mentale gezondheid van mannen.

Datum en tijd: Donderdag 8 september 2022, van 20.00 – 22.00 uur
Plaats: Grote Zaal Pakhuis De Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam
Entree: Gratis
 
Volledig programma, reserveren en meer info bij Pakhuis de Zwijger: https://dezwijger.nl/programma/man-in-mind-meetup

Gegevens

Datum:
8 september 2022
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Amsterdam

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer