Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maaksymposium

8 november 2022 @ 19:30 - 21:30

8 November 2022 is een dag waarop het maakonderwijs centraal staat. Ben je werkzaam in of nieuwsgierig naar onderwijs op het gebied van kunst, wetenschap & techniek, meld je aan en doe mee.
 
Op diverse locaties in Amsterdam, én andere maakplekken in het land vinden er workshops, masterclasses, lezingen en co-sessies plaats. Er zijn programma’s specifiek voor kinderen en jongeren, voor docenten (PO/VO/ SO/MBO/HBO), voor schooldirecteuren, voor creatievelingen, voor onderzoekers, voor studenten en voor maakplaats-coaches, kortom voor ieder wat wils.
 
Op dinsdag 8 november 2022 is er een plenair debat met diverse sprekers in een avondvullend programma in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Het programma is zowel live als online te volgen. Voor de start van het avondprogramma is er een lopend buffet.
 
Datum en tijd: Dinsdag 8 november, van 19.30 – 21.30 uur
Plaats: Grote Zaal Pakhuis De Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam
Entree: Gratis
 
Volledig programma, reserveren en meer info bij Pakhuis de Zwijger: https://dezwijger.nl/programma/save-the-date-maaksymposium

Gegevens

Datum:
8 november 2022
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Amsterdam

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer