Skip to main content

Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

iBestuur Congres 2024

11 september 2024 | 10:00 - 17:00

Het iBestuur Congres 2024 vindt plaats op 11 september 2024. Het belooft weer een spectaculaire belevenis te worden, waar debat en ontmoeting centraal staan. De deelnemers worden uitgedaagd zich te verdiepen in de vraagstukken rondom de digitale transformatie van de overheid en hun bijdrage te leveren aan nieuwe inzichten.

Welke stappen zijn er na de vorige editie van het iBestuur Congres gezet in relatie tot een betrouwbare overheid en het bewaken van de menselijke maat? En, hoe zorgen we ervoor dat digitalisering nog beter helpt bij het organiseren van de overheid?

Datum en tijd: Woensdag 11 september 2024, van 10.00 – 17,00 uur
Plaats: NBC Congrescentrum, Nieuwegein
Entree: Deelname is kosteloos en uitsluitend op uitnodiging. Met uitzondering van een beperkt aantal betaalde toegangskaarten voor deelnemers uit het bedrijfsleven.

De doelgroep van het congres omvat bestuurders en besluitvormers die verantwoordelijk zijn voor of betrokken bij de i-overheid. Dit omvat vertegenwoordigers van alle ministeries, gemeenten, provincies, waterschappen, agentschappen (AG’s), zelfstandige bestuursorganen (ZBO’s), uitvoeringsorganisaties, het onderwijs en de wetenschap, alsook het bedrijfsleven.

De inschrijving opent in juni. Dan volgt ook meer info over het programma. Geïnteresseerden kunnen hun gegevens achterlaten op: www.ibestuurcongres.nl/2024/interesse

Meer info op iBestuurcongres: www.ibestuurcongres.nl/2024/home

Gegevens

Datum:
11 september 2024
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Nieuwegein